Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хахах така е ,ма може да е на зор наистина
    познат си взе БМВ Е60 2007 с всички екстри за 10 бона на скоро от един бая окъсал с 2 заема
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Миналата седмица се продаде една във Варна 1:1 с тази. Може да е същата и да не са смъкнали още обявата Звънни най-добре и питай.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Как е тръгнало 159 ще е новата 156.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Как е тръгнало 159 ще е новата 156.
          Това не може да стане поради простата причина, че толкова не са излезли от завода Иначе 9-ките струват колкото 156 преди 10г, но 159 никога няма да е масовка като 156 166 също.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Как е тръгнало 159 ще е новата 156.
            Ами това са нормалните неща от живота Да не се самоцитирам всеки път, но от април, май месец масово ще са по 8 хиляди лева.

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Това не може да стане поради простата причина, че толкова не са излезли от завода Иначе 9-ките струват колкото 156 преди 10г, но 159 никога няма да е масовка като 156 166 също.
            66ци не е като да няма дооооооста по пътя.
            Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:11.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Значи да поизчакам няколко месеца
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Ами това са нормалните неща от живота Да не се самоцитирам всеки път, но от април, май месец масово ще са по 8 хиляди лева.

Буквата "Д" умишлено ли я пропусна колега? Не по, а под-осем хиляди ще са.
                Това, че има двайсет обяви за 166-ци, не пречи да се предлагат и по 1800лв. Цената се определя от търсенето.
                Last edited by Доко; d.m.y г., 10:05.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Буквата "Д" умишлено ли я пропусна колега? Не по, а под-осем хиляди ще са.
                  Това, че има двайсет обяви за 166-ци, не пречи да се предлагат и по 1800лв. Цената се определя от търсенето.
                  За тази цена трудно могат да се впишат в понятието "автомобил" но да, има и такива...

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Лично мои наблюдения,миналата година,по-точно краят на 2012 имаше 5-6 обяви за 159 и само две автоматик,сега в мобилето има 40,пак края на 2012 159-ка под 14 000 лева нямаше,сега е пълно за по 8000,тоест 10 пъти повече обяви и цена минус 6000 лева,43% по-ниска цена.
                    Също така много по-често се забелязват 159-ки не само в София.

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                    Значи да поизчакам няколко месеца
                    Ми.....

---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:16 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    За тази цена трудно могат да се впишат в понятието "автомобил" но да, има и такива...
                    Но може и да се вписват,цената не е показател за състоянието на един автомобил,тя се определя и индивидуално....много са факторите,които определят цената .

---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:20 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    .....а някои мислят,че продават совалки.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      А, точно казано!
                      Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение

Абсолютно нормални, ама така се натъртва на тях, все едно ще се засяга нечия чест или ще отварят очите на слепите!
                      Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Лично мои наблюдения,миналата година,по-точно краят на 2012 имаше 5-6 обяви за 159 и само две автоматик,сега в мобилето има 40,пак края на 2012 159-ка под 14 000 лева нямаше,сега е пълно за по 8000,тоест 10 пъти повече обяви и цена минус 6000 лева,43% по-ниска цена.
                      Също така много по-често се забелязват 159-ки не само в София.

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

Ми.....

---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:16 ----------

Но може и да се вписват,цената не е показател за състоянието на един автомобил,тя се определя и индивидуално....много са факторите,които определят цената .

---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:20 ----------

.....а някои мислят,че продават совалки.
                      Цената им пада - туй ни мой дъй истина, аз мислех, че се вдига! Понеже 159-ките видиш ли са вече без пари ще постна 2 графики от мобилето - Алфа(най-обезценяващата се кола) и супер-дупер БМВ(то струва колкото си е било като ново преди 8г и то ако не са правени подобрения, които да качат цената) Един клас в една година. И двете са се обезценили с по 41-2 хиляди лева(БМВ3 дори повече от 159 като абсолютна ст-ст, като % малко по-малко)! Всяка кола се обезценява, откриваш топлата вода. Ако сега кажеш, че Алфа се обезценява повече от другите ще я откриеш още веднъж. Смени 9-ката и 156-ците станаха най-хубавите коли. Хубава ти е 156-та, но няма нужда
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

А, точно казано!

Абсолютно нормални, ама така се натъртва на тях, все едно ще се засяга нечия чест или ще отварят очите на слепите!

Цената им пада - туй ни мой дъй истина, аз мислех, че се вдига! Понеже 159-ките видиш ли са вече без пари ще постна 2 графики от мобилето - Алфа(най-обезценяващата се кола) и супер-дупер БМВ(то струва колкото си е било като ново преди 8г и то ако не са правени подобрения, които да качат цената) Един клас в една година. И двете са се обезценили с по 41-2 хиляди лева(БМВ3 дори повече от 159 като абсолютна ст-ст, като % малко по-малко)! Всяка кола се обезценява, откриваш топлата вода. Ако сега кажеш, че Алфа се обезценява повече от другите ще я откриеш още веднъж. Смени 9-ката и 156-ците станаха най-хубавите коли. Хубава ти е 156-та, но няма нужда
                        Не бре човече не си ме разбрал правилно,другите марки хич не ги намесвам,говоря конкретно за 159 и никога нищо лошо не съм казал за нея.

Никога нито съм плюел марката нито който и да е модел.

За 156 ,че ми по-пасва съм писал още докато имах 159 а и тази не ми е първата 156-ца.
                        Всъщност не намирам смисъл да забъркваме 156-цата ми...
                        Last edited by Кайо; d.m.y г., 19:48.

Comment

Понеже 159-ките видиш ли са вече без пари ще постна 2 графики от мобилето ...
                          Колега, как ги извади тия графики, ве? Къде е цъканката там?
                          '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

Не бре човече не си ме разбрал правилно,другите марки хич не ги намесвам,говоря конкретно за 159 и никога нищо лошо не съм казал за нея.

Никога нито съм плюел марката нито който и да е модел.

За 156 ,че ми по-пасва съм писал още докато имах 159 а и тази не ми е първата 156-ца.
                            Всъщност не намирам смисъл да забъркваме 156-цата ми...
                            Да става приказка
                            Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
                            Колега, как ги извади тия графики, ве? Къде е цъканката там?
                            Като чукнеш на ТЪРСЕНЕ най-вдясно КОЛКО СТРУВА МОЯТА КОЛА
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

Да става приказка
                              Тъй мое.

Comment

• Радко в момента 156 и 166 са на една и съща цена ,около 300 и 500 евро в перфектно състояние,и за около 150 евро развалини,ма има една подробност,че 156 може да ти излезе късмета да я продадеш на някои,понеже има и 1.9 мотор,а 166 почва от 2.4 и там си за батака,никои не иска да плаща високи данъци и застраховки,та за мене реално 156,струва макар и 300 евро ,ма ги струва реално.

Дон Пепоне ,ако зачекаш малко повече около 1 година ,може да си купиш 59 за дребни.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X